Sziasztok!
Én is nem olyan régen lettem egy ilyen gép tulajdonosa, és ToTo említette a fórumotokat. Olvasgatom már egy ideje, de még nem jutottam oda hogy írjak is.
Pár utóbbi hozzászólásban előjött néhány olyan dolog amire én is kerestem a megoldást, és saját vagy interneten összeszedett ötleteket használtam.
Felső takarás: én erre egy egyszerű megoldást használok. Harisnya

. Nem szép, de a poron kívül más nem megy át rajta.Találtam pont akkorát, hogy ha levágom a két szárát, meghagyva olyan 5-10cm belőlük, amit a bebújós résznél (na nem tudom ennek mi a hivatalos neve, asszony meg alszik most, de talán tudjátok mire gondolok

pont rá lehet felülről húzni a tepsire úgy, hogy frankón rajta is marad.
Amíg ez nem volt a kuplunghoz én is használtam takarást. Én egy kis kemény fajta szivacsdarabot vágtam oda be L alakban. Ez egy keményebb fajta szivacs ha betömködöm, akkor a kuplung csavarja a forgástól szépen kialakítja magának a szükséges helyet és körbe mindenhol tömít a kavicsok ellen. Előre, mert leginkább ott mennek be a kavicsok ( a tepsinél ahol a kardán kijön) oda simán két réteg szigetelő szalagot ragasztottam amibe vágtam egy kis X-et amin átbujtatom a tengelyt. Eddig tökéletesen bevált.
Engem nagyon zavart, hogy nagyon egyenletlen úton és ugratásoknál nagyon zörgött a kaszni a kocsin. Ezért a kaszni alá a tartókra is vágtam kis szivacs darabokat. Kicsit nehezebb a sasszegeket átbujtatni, de sokat javít a zörgésen.
Pintyőke: nem lehet, hogy csak állítgattál valamit vagy valamiért átállítódott a szabályzód? Három fajta mód van benne és a Race módban nincs hátramenet. Ha az egyik kábel kontaktos lenne akkor előrefelé sem menne normálisan. A rosszabbik eset ha meghalt a szabályzóba a hátramenet. Ha jól tudom a két iránynak külön FET-jei vannak (bár ezek szeretnek látványosan használhatatlanná válni

.
Energy