Szerző Téma: Miskolci RC DRiFT  (Megtekintve 21835 alkalommal)

Nem elérhető gary

• Jedi mester
  • .:: I.S.D. ::. Factory Drift
    • Miskolci autózás
Re:Miskolci RC DRiFT
« Válasz #75 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 08:43:12 »
Sziasztok!

Megérkeztem én is.
Kedden ott leszek!

Szia Laci,

ennek örülök!
Estére toljad tele az akksikat!
Lehet lesz egy meglepetésem számodra ;)
ELADÓ - Sprint 2 CS 1.50 - 9T BL
TA05 Drift Spec. CS 1.58 - 10,5T BL sensored
Tel.: 20/519-kilencvenegy-46

Nem elérhető altima

• Jedi
« Válasz #76 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 10:42:42 »
Én is benézek :)

Nem elérhető gary

• Jedi mester
    • Miskolci autózás
« Válasz #77 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 12:43:14 »

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
« Válasz #78 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 20:16:29 »
Sziasztok!

Helyzet?  ??? ??? ???
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

Nem elérhető czira

• Jedi
« Válasz #79 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 21:08:12 »
Zsír volt az összejövetel, bár én csak 1,5 órát tudtam maradni, de szerintem ez egy remek kezdeményezés, hogy végre meginduljon egy kis rc autós élet Miskolcon!

Hogy egy klasszikussal éljek: "this is a beginning of a beautiful friendship"  ;D ;D ;D ;D
TRF (Fijon) 416 MDF, TRF 416WE, Tamiya TB-03, Tamiya DF-03

Nem elérhető BK_Attis

• Lakhely: Sajóörös
  • Jedi Mesterek Mestere
  • Jedi mester
  • Élni, Élni hagyni és embernek maradni!
    • Flying Angel
« Válasz #80 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 22:32:48 »
Képeket???   ;D
Végcél a kék ég vagy? 2,4Ghz/2,4Ghz
Üdv: Krajcz Attila
0670/325-6476
borsodircmodell.info@gmail.com

con_blade

• Vendég
« Válasz #81 Dátum: 2012. Augusztus 07. - 22:55:49 »
I. hivatalos RC Drift - Szinvapark Parkolóház

A következő RC Drift összejövetel a Szinvapark jóvoltából újonnan szerzett engedéllyel, a Média Markt alatti (Agip kút fölötti, kinek hogy ) parkolóban kerül megrendezésre.

Kezdete: 2012.08.07. Kedd 17:00 - gyülekező, pályaépítés, terület rendezés
Vége: amíg bírjuk szusszal   (aki csak 8-9 körül érne oda, bátran jöjjön, mert mi még ott leszünk  )

Remélem aki ott volt érti ...

Nem elérhető gary

• Jedi mester
    • Miskolci autózás
« Válasz #82 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 00:06:21 »
Képeket???   ;D
Legközelebb a helyszínen ;)

Egyébként részemről kép nem sok készült, na de azért egyet, ami mindent elárul :)

Ja meg rajzoljuk mellég Con_blade kollégát is, mert ő is ott volt!!!  ;D

Egyéb iránt én remekül éreztem magam, a TT-t sikerült a végére olyan setup-al felvértezni, hogy élvezetesen tudtam autózni a pályán!
Személy szerint nagyon örülök a létszámnak és a széles körű érdeklődésnek a nézelődők személyében, úgy gondolom a következőn még többen leszünk ;)

Nem elérhető tomike

• Kamikáze
  • **
  • - = I.S.D. = -
« Válasz #83 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 00:15:02 »
Ez szuper volt :) Örülök , hogy ilyen sokan ott tudtunk lenni egy kis felhőtlen dirftelésre.
Én nagyon jól éreztem magam , remélem ti is hasonló érzelmekkel tértek nyugovóra :)

Jó éjt mindenkinek!
Tóth Miklós   Sprint2 BL 10T
Tel.: 70/hatvanöt-33-111

Nem elérhető gary

• Jedi mester
    • Miskolci autózás
« Válasz #84 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 00:24:01 »
Zsír volt az összejövetel, bár én csak 1,5 órát tudtam maradni, de szerintem ez egy remek kezdeményezés, hogy végre meginduljon egy kis rc autós élet Miskolcon!

Hogy egy klasszikussal éljek: "this is a beginning of a beautiful friendship"  ;D ;D ;D ;D

Hasonlóan érzek én is!  ;D
Legközelebb is számítunk rád, akár 2x 1,5 órára is ;)

Nem elérhető feroguru

• Kamikáze
  • **
« Válasz #85 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 07:37:51 »
                      Kedves modellező társaim , először is meg szeretném köszönni nektek hogy félre tettétek teendőiteket és eljöttetek a Miskolci zárt pályás rcdrift edzésnapunkra és vállaltátok az anyagi és más vonzatát.

Hát  én személy szerint úgy gondolom hogy van miről beszélgessünk ezentúl , lesz miért találkozzunk.

Tudom azt hogy ez egy időigényes technikai sport , én ezelőtt 1 hónappal még a franciaágyam szerettem volna megkerülni de nem ment a drága Hpi sprint 2 sport gépemnek a 35% százaléka maradt meg az eredeti állapotához képest ami idő alatt én elnyit fejlődtem amennyit láttatok , ahhoz hogy az autó kilincse legyen elöl és nem a fényszórója , tudom kedves repülősök hogy nehéz a repülőt egy előre megállapított pálya , ha jól tudom telemetria  szerint vezetni , de a driftautózásban is megvan én úgy látom a lehetőség az igazi modellezésre gondolok itt arra hogy autó építés alváztól a futóműig , karosszéria kifestése!!! , csapat munka , anyagbeszerzés ,led rendszer   pályaépítés , és még hol van a vezetési technika és élmény mikor 3-4 autós fej fej mellett küzd , az én véleményem és tapasztalatom  az hogy olyan ez mint a házasság csak forditott arányos méz cukor és xar a modellezésben xar cukor és méz a fejlődési koefficiens .
       Na akkor visszatérek a xarhoz ami ott kezdődik hogy anyagiak az én autóm kb 200000 ft ban van , a 80000 ft helyett mert nem tudtam ezelőtt két hónappal hogy mit is akarok én és csalódottan néztem a két újonnan vásárolt járgányt ami anyiba került hogy egy jobb Zsigát 1:1 arányosat vehettem volna csak hirtelen eszembe jutott hogy a yard meglát a körforgalomba driftelni megfog megbüntetni és az már többe lesz mint az rc driftem.
       Kérlek szépen titeket ha ezt szeretnétek és ahogy Tapsi kolegánk is mondta le kell tenni a bolyát és el kell kezdeni kerülgetni mert akkor tudjuk meg hogy mink van és mit akarunk mert a hól-rol néhány társammal és köszönettel a miskolrc egyesületnek gondoskodunk arról hogy jó pályán driftelhessünk.
       Köszönetet mondok azoknak is akik csalodotságukból adódóan arra kényszerültek hogy megszabadítsák autóikat a különféle kütyüktől és kézbe vegyék az irányítást az erö kihasználás érdekében mert a drift is egy szinte lehetetlen fizikai állapotában sodródó szerkezet  (na ezt jól megmagyaráztam).

Kívánok nektek minden jót , van két hét bolya kerülgetésre otthon, azután megbeszéljük a következő találkozót ,

KÖSZÖNÖM HOGY VELETEK LEHETTEM       

Balogh Ferenc  30/9767872

Jött kanyar bevettem , nem jött kanyar és azt is bevettem.

con_blade

• Vendég
« Válasz #86 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 08:47:12 »
                      Kedves modellező társaim , először is meg szeretném köszönni nektek hogy félre tettétek teendőiteket és eljöttetek a Miskolci zárt pályás rcdrift edzésnapunkra és vállaltátok az anyagi és más vonzatát.

Hát  én személy szerint úgy gondolom hogy van miről beszélgessünk ezentúl , lesz miért találkozzunk.

Tudom azt hogy ez egy időigényes technikai sport , én ezelőtt 1 hónappal még a franciaágyam szerettem volna megkerülni de nem ment a drága Hpi sprint 2 sport gépemnek a 35% százaléka maradt meg az eredeti állapotához képest ami idő alatt én elnyit fejlődtem amennyit láttatok , ahhoz hogy az autó kilincse legyen elöl és nem a fényszórója , tudom kedves repülősök hogy nehéz a repülőt egy előre megállapított pálya , ha jól tudom telemetria  szerint vezetni , de a driftautózásban is megvan én úgy látom a lehetőség az igazi modellezésre gondolok itt arra hogy autó építés alváztól a futóműig , karosszéria kifestése!!! , csapat munka , anyagbeszerzés ,led rendszer   pályaépítés , és még hol van a vezetési technika és élmény mikor 3-4 autós fej fej mellett küzd , az én véleményem és tapasztalatom  az hogy olyan ez mint a házasság csak forditott arányos méz cukor és xar a modellezésben xar cukor és méz a fejlődési koefficiens .
       Na akkor visszatérek a xarhoz ami ott kezdődik hogy anyagiak az én autóm kb 200000 ft ban van , a 80000 ft helyett mert nem tudtam ezelőtt két hónappal hogy mit is akarok én és csalódottan néztem a két újonnan vásárolt járgányt ami anyiba került hogy egy jobb Zsigát 1:1 arányosat vehettem volna csak hirtelen eszembe jutott hogy a yard meglát a körforgalomba driftelni megfog megbüntetni és az már többe lesz mint az rc driftem.
       Kérlek szépen titeket ha ezt szeretnétek és ahogy Tapsi kolegánk is mondta le kell tenni a bolyát és el kell kezdeni kerülgetni mert akkor tudjuk meg hogy mink van és mit akarunk mert a hól-rol néhány társammal és köszönettel a miskolrc egyesületnek gondoskodunk arról hogy jó pályán driftelhessünk.
       Köszönetet mondok azoknak is akik csalodotságukból adódóan arra kényszerültek hogy megszabadítsák autóikat a különféle kütyüktől és kézbe vegyék az irányítást az erö kihasználás érdekében mert a drift is egy szinte lehetetlen fizikai állapotában sodródó szerkezet  (na ezt jól megmagyaráztam).

Kívánok nektek minden jót , van két hét bolya kerülgetésre otthon, azután megbeszéljük a következő találkozót ,

KÖSZÖNÖM HOGY VELETEK LEHETTEM       

Lényege az írásnak, ahogy gondolom:

A felniken KPE cső legyen drift "gumi" vagy egyéb csúszós alkalmatosság ...

Nem elérhető gary

• Jedi mester
    • Miskolci autózás
« Válasz #87 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 08:54:47 »
Igen, érdemes kicsit gyakorolgatni 2-3 tányér elég (fagyis vödör tető vagy valami) ami körül lehet forogni, gyakorolgatni a terhelésváltást a nagy íveket.
Érdemes ilyet letenni, mert ha csak úgy kimegy az ember és pörög-forog azzal nem tanul annyit, mint ha tényleg van aminek neki lehet menni, amit ki kell kerülni. A pályaívet is azért jó feldobni valamiből és nem felrajzolni, mert így van némi visszatartó ereje ha rámégy eldob, elrontja az ívet stb.
Így tanulod meg kordában tartani az autót, korrigálni, módosítani az íveket.

Nem elérhető gary

• Jedi mester
    • Miskolci autózás
« Válasz #88 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 08:58:38 »

No igen, a másik dolog. Ha már driftelünk legalább a hátsó diffit zárjuk le és szerezzük be a megfelelő kerekeket, lehetőleg legközelebb ne legyen pályagumi egyik autón sem, ami a pályán van. Pályán kívül nekem semmi problémám vele, de a pályán csak útban van az egyenesen közlekedni próbáló jármű és a kasznik amortizációja is nagyobb.

Ha valaki beállítással vagy kerékgondokkal küzd nyugodtan szóljon addigra kitaláljuk a megoldást.

Nem elérhető tomike

• Kamikáze
  • **
  • - = I.S.D. = -
« Válasz #89 Dátum: 2012. Augusztus 08. - 09:13:26 »

No igen, a másik dolog. Ha már driftelünk legalább a hátsó diffit zárjuk le és szerezzük be a megfelelő kerekeket, lehetőleg legközelebb ne legyen pályagumi egyik autón sem, ami a pályán van. Pályán kívül nekem semmi problémám vele, de a pályán csak útban van az egyenesen közlekedni próbáló jármű és a kasznik amortizációja is nagyobb.

Ha valaki beállítással vagy kerékgondokkal küzd nyugodtan szóljon addigra kitaláljuk a megoldást.

Ha valaki KPE kerekeken kívül számításba veszi a gyári drift kerekeket akkor ajánlom a kínai drift "gumit" amin van szép minta is :) -az első pár körig- .Viszont kerülendő a Carson és HPI T-Drift mert ezek még eléggé tapadnak.
Ha valakinek gondot okozna a kínai rendelés abban is nagyon szívesen segítünk.
Tóth Miklós   Sprint2 BL 10T
Tel.: 70/hatvanöt-33-111