Szerző Téma: St. Flórián Tûzoltó hajó  (Megtekintve 4450 alkalommal)

Nem elérhető szamiel

• Jedi mester
Re:St. Flórián Tûzoltó hajó
« Válasz #90 Dátum: 2014. Július 07. - 09:47:51 »
http://youtu.be/FnPae1mta_c

Szia Gzax ezt nézd meg hiába jobban hajós vagyok ahol nem probléma a nagy
         mozgás de a repülőnél már ilyen ugrálásokat csinál lehet hogy még kisebbre
         kell állítani a vezérsíkokat de azért repülőztem amíg le nem jött a földre és
         az érdekes hogy motor nélkül meg jól repül üdv.Szamiel.

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
  • Noszmüller Gábor Madocsa & Paks ;-)
« Válasz #91 Dátum: 2014. Július 07. - 10:00:39 »
Úgy vettem észre, hogy siklás után amikor vissza adtad a gázt akkor hirtelen balra mozdult a gép. De lehet csak bele nyúltál. Ha nem akkor az oldal irányú elhúzatás sok. A másik amit észre vettem, hogy nagy gáznál viselkedik idegesen a gép. Ez sok gépnél így van. A nagy kormány kitéréseket meg érdemes inkább Expo használatával manipulálni mert vészhelyzetben a nagy kormány kitéréssel könnyedében menthetsz. Nagy gimbal kitérésnél vissza kapod a teljes kitérést finomabb mozgásokat kapsz kis gimbal kitérésnél. De ha a kormány felületen az emelő karon viszed feljebbi lyukba a tolórudat vagy a szervón befelé akkor ugyan csökken a kitérés de ha egyszer kevésnek bizonyul akkor lehet ragasztani. . . .

Üdv:Noszmüller  Gábor  +36 20/345-10-74
Spectrum DX7

Nem elérhető szamiel

• Jedi mester
« Válasz #92 Dátum: 2014. Július 07. - 11:49:26 »
Szia Gzax hát már ez is nagy szó hogy repült és én is vezettem mert már régóta                             
       állt most már míg össze nem törik addig repülőzhetünk vele utána meg lehet                             
       javítani mint a többit hiába a repülőm könnyebben törik mint a hajó Üdv. Szamiel.

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #93 Dátum: 2014. Július 07. - 13:55:41 »
Azért nézd végig a gépen amiket írtam. Ha kicsit jobb a gép beállítása, már sokkal jobb repülni vele és késôbb töröd össze.  :)

Spectrum DX7

Nem elérhető szamiel

• Jedi mester
« Válasz #94 Dátum: 2014. Július 13. - 22:45:11 »
Szia Gábor na ma egy újabb repülőt kezdtem üzembe állítani holnap a szárnyat csinálom meg és lehet próbálni hogy repül csak sima nem csűrős  na majd meg látom meddig lesz repülő képes majd holnap készítek róla képet , szia Szamiel.

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #95 Dátum: 2014. Július 14. - 06:00:06 »
Remélem készítettél képeket az építésről....

Nyiss neki egy topikot! Had szaladjon egy kicsit a fórum is.... Meg hátha olyan jól sikerült gép lesz hogy sokan megépítenék ! ! !

Ja és a bereplől csináljatok videót ;)

Spectrum DX7

Nem elérhető szamiel

• Jedi mester
« Válasz #96 Dátum: 2014. Július 14. - 15:32:37 »

Szia Gábor hát meg van a kép te a Topikot a repülőknél gondoltad hogy fel tegyem. Üdv.       
               Szamiel.

Nem elérhető gzax

• Jedi Mester Moderátor
  • Jedi mester
« Válasz #97 Dátum: 2014. Július 21. - 17:55:38 »
Üdv mindenkinek.
Vagyis Ahoj

Sajnos fel kell adnom a versenyt. A hajó festésével nem készült el a fényezô kollégám szombatig és a tegnap estét, már Grazban töltöttem.  :-\
Ha kész lenne a fényezés is lenne még kb 1 nap munka vele mire vízre lehet tenni.
Sajnos csak a verseny napján hajnalban érek haza. Így ha el is mennék aor sem lenne érdemes elvinnem.  :'(

Szégyenlem hogy nem készültem el vele de mentségemre legyen mondva, hogy az építkezés mellet nem nagyon volt idôm. Max szolgálatban tudtam haladni vele egy kicsit. Persze csak ha nem volt semmi akció....  :o
De az utóbbi hónapokban rendesen ránk járt a rúd.

Természetesen a hajót befejezem és publikálom is az építést...

Spectrum DX7